Liten uppdatering.

Yä. Borde väl uppdatera lite eftersom det, ja är dags helt enkelt.

Jag tänkte såhär att när jag skickat in CV+perosnliga brevet skulle jag få mer lust att skriva c-uppsatsen. Men icket.
Då tänkte jag att  när jag fått svar och kanske erbjudande om en intervju skulle inspirationen komma. Men icket.
Så då tänkte jag att när jag varit på intervju och fått jobb skulle lusten att skriva komma. Men icket.
nu sitter jag här, har egentligen inte alls långt kvar, bara metoddiskussionen men fan...får lixom inte ur mig något när så många andra tankar snurrar.

JA jag har fått jobb. bara sommarjobb visserligen men ändock ett jobb, och förhoppningsvis en bra start :)
Känns ju skumt förstås, att om ca 3 månader har jag bara tagit mitt pick och pack och stuckit. Men en hemstad är alltid en hemstad. konstigt också eftersom jag hade kunnat fått jobb, där jag jobbade i sommras, fast som sjuksyrra istället. Men, jag tror det här är ett äventyr som jag behöver. Man kan ju alltid vända åter.
Tänk att jag har jobb. SÅ JÄVLA SKÖNT. Dom verkade hur goa och snälla som helst också... även om avdelningen kanske skulle behöva moderniseras en aning så verkar personalrelationen väga upp allt. Åh... underbart.

Annars då? ja. jag söker lägenhet. Drömmer lägenhet. Just nu håller jag bara andan och hoppas, för jag är tvåa i kön och ingen minns en tvåa.

Idag kom min mamm och papp på besök. Turligt nog var jag uppstigen och slapp det där pinsamma erkännandet om att man låg och sov. Varför det nu alltid känns så dumt. Jag tror, om nån ringde mig 4 på morron skulle jag nog ändå svara "sover? va..? nejnej, jag är vaken!"
Hursom, jag hann till och med slänga in kläderna som låg framme i klädkammaren och slänga soporna. Tyvärr så var klädkammaren första stället mamma kikade in i. just my luck. hehe.
Jag bjöd dom på smoothis och dom gosade lite med barnbarnen. eller kattkatterna.
Smoothis är förresten den nya innegrejen i the life of Lina. Står och mixar och mosar och vill komma på nya smaker hela hela tiden. Allt började med den där apelsinsmoothisen....*mmm*
Men nu tror jag ananas och lime, (en otippad vinnare, jag vet!) står högst i kurs.  Ska försöka införskaffa lite bipollen också, för en extra final touch så att säga.

Ikväll ska jag dock unna mig några (eller massor) av ballerina choco. Den ultimata ballerinan om du frågar mig. :)

karamellkram/L.

RSS 2.0