Knubbig.

Pju! vilken tur att jag köpte en sån utomordentligt trevlig mössa idag!
Klev av tåget och helt plötsligt var det kallt... Typiskt.
Blir nog att ställa undan ballerina för året nu, tråkigt. Vi har haft det väldans trevligt tillsammans och inga snygga vinterskor har man heller...vart hittar alla sina?? suck.

Idag var en från och till trevlig dag. Började med att se klart Bee movie med Patrik som jag visst somnat ifrån igår. Sånt är jag ganska bra på :D
Men till mitt försvar var att jag även såg 27 dresses igår, 2 filmer på en kväll! :o
Ja, jag kan iallafall säga att Bee movie var stinget bättre än 27 dresses (haha, nu var jag skojig, visst då?)
Sen åkte Patrik och jag till ikea, dumt val kanske på en söndag efter löning men kön var ändå relativt kort. Jag köpte 2 nya små tillskott av mina favorit lampor (Ni vet, Knubbig, dom runda. finfinfina bordslamporna). Fick som vanligt världens beslutsångest i affären. Vit eller svart??!
Jag hade lixom tänkt mig två små, eftersom jag redan har en stor rosa.
Nåja. blev tillsut en vit och en svart. Ska lixom känna mig för nu och som Patrik sa så borde dom ju finnas kvar hela året (2009) eftersom dom finns i katalogen. (Åh! när 2010 går mot sin början kommer jag ha massor massor MASSOR av dom underbara små rultiga lamporna.)

Vit eller svart?
Vit eller svart? (hjälp mig..)

Sen blev jag sådär panikartat hungrig så hade jag inte haft lite marabou apelsinkrokant (himmelriket) i väskan hade jag nog dött på fläcken.
Åkte efter det till McDonalds och köpade hamburgers. Patrik vågar ju som vanligt inte gå in (varför drabbar detta alltid mig?) ja så då fick stora starka modiga jag köpa dom.
Gott var det iaf!
Efter det åkte vi runt och letade bärbar dator till mig. Måste nog ha en när det börjar dra ihop sig mot c-uppsats, men jag ska nog vänta till mellandagsreans trots allt. Och hoppas på det bästa...

Vi åkte hem och då hände nåt märkeligt som jag nog än i denna timem ej förstått och Patrik blev sur. ja så då försvann lite tid i surande. Sen var vi in en sväng på Mio och funderade lite över möblemanget. Är ju inte så långt tills man är klar nu (iiiiiii, skrämmande härliga tanke!) och ska flytta och då måste man ju ha en fin plan klar!

Japp. det var dagen.

Förresten! I fredags var jag och kollade på ECT (Elektrokonvulsiv behandling). Inte så läskigt som jag trodde. Men helt sjukt att det kan fungera. Kroppen utsätts för elektrisitet i 7 sek. (egentligen 0,7 millisekunder under 7 sekunder, eller nåt sånt..).
Häftigt var det iaf att se hela förloppet. Från sövning till den totalt spända kroppen till lite ryck och sen ut och vakna och allt klart...
Helt klart häftigt att detta kan hjälpa så många. Vilken tur vi har som kommit på dessa märkliga metoder!

Nej. nu ska jag se TV. (Äntligen!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0